Hi, i’m Esther

Hi, i’m Esther

Mijn naam is Esther Stierman en ik ben 23 jaar oud. Ik ben afgestudeerd aan het Hout- en Meubelcollege in Rotterdam als interieurontwerper en werk nu als interieurontwerper en meubelstoffeerder.

Naast werken is reizen mijn grootste passie. In de zomer van (2017) ben ik naar Afrika geweest om een school voor kinderen te bouwen! Een hele gave ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. In de zomer van (2018) verbleef ik in Spanje. Ik heb daar stage gelopen en vijf maanden gewerkt. Wat een avontuur, ik heb echt genoten! Daarna ging ik tussen studie en werk naar Milaan, Antwerpen, Düsseldorf, Parijs, Funchal, Marbella, Marrakesh, Nice en Monaco. Ik vind het heerlijk om nieuwe plekken te ontdekken!

Een goed interieur heeft de perfecte balans tussen esthetiek, praktische werkbaarheid en identiteit. Vooral dat laatste maakt dat het interieur uniek en authentiek is. Door het reizen naar diverse landen en het ontdekken van verschillende culturen houd ik ervan om verschillende stijlen te combineren en te werken met mooie eyecatchers. Belangrijk is natuurlijk dat jouw wensen tot uiting komen.

Instagram
LinkedIn

Ik help je graag vol passie

Als je mijn hulp of tips nodig hebt, dan help ik je graag vol passie en creativiteit met je interieur. Ik kan een heel interieurplan maken,  maar je kunt ook alleen om (online) styling advies vragen. Heb je net een huis gekocht en kan ik direct aanhaken na de aankoop, of hebben je hulp nodig bij de finishing touch.

Ik leer je graag beter kennen en luister naar jouw wensen voordat we aan de slag gaan. Ieder project, groot of klein start ik met een oriënterend gesprek. Tijdens het gesprek bespreken we de sfeer, jouw interieurstijl en krijg je de ruimte om jouw interieurvragen te bespreken.

Na het gesprek ga ik aan de slag met een plan en maak ik een uitgebreid overzicht. Op basis van jouw wensen maak ik een sfeerimpressie, 2D/3D ontwerp met een meubel- en kleurvoorstel, eventueel lichtplan. De besproken ideeën werk ik uit. Ik licht alle keuzes en veranderingen toe en zorg ervoor dat jouw interieur uniek en authentiek wordt.

Menu