Volgend bericht
First Week

Graduated Interior Designer

Ik kan eindelijk zeggen dat ik een afgestudeerde interieur adviseur ben. Ontzettend blij! Op naar nieuwe uitdagingen en ervaringen. In november ga ik samen met mijn vriend Koert in Spanje wonen. Daar ga ik werken als ontwerper gespecialiseerd in restaurants en terrassen. Heel erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en dit nieuwe avontuur.

Ik heb er voor gekozen om naar Spanje te verhuizen, omdat ik onwijs van de zon en zee houd. Een baan aangeboden kreeg bij mijn oude stage bedrijf. Ik de cultuur, interieurstijl en manier van leven ontzettend fijn vind en altijd in ben voor nieuwe ervaringen. Ontzettend blij dat Koert ook enthousiast is voor dit prachtige land. Alleen had ik deze stappen niet gezet buiten Nederland. Samen gaan we dit avontuur aan, ik kan niet wachten tot we in Spanje staan en dat ons thuis kunnen noemen.

Er moet nog wel van alles geregeld worden voor ons Spanje avontuur. We gaan in een tijdelijk huisje, zodat we in Spanje kunnen zoeken naar een appartement waar we voor een langere tijd in kunnen blijven. Ons eigen plekje. Verder moeten we ons verdiepen in allerlei zaken zoals, zorgverzekeringen, een auto, de verhuizing van alle spullen etc. Gelukkig hebben we er allebei onwijs veel zin in!

Via deze weg (de blog) ga ik jullie op de hoogte houden. Hoe onze tijd daar gaat zijn, de voorbereidingen, mijn ontwerpen etc. Wil je graag op de hoogte blijven dan kan je je aanmelden, zodat je elke keer als ik een blog post een mail in je postvak ontvangt.

Liefs,

Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu