Concept

Dit ontwerp is gemaakt voor een villa in Spanje. Het concept is gebaseerd op: Spanje, luxe Ibiza, kleur, tinten, strand, schelpen, zwemmen, zee, zand, efficiënt, buiten, rust, natuur, palmbomen, hout, materiaal, duurzaam, ontspanning, zon, genieten, avonden, licht, warmte, liefde, gevoel, sfeer, open, zwembad, kinderen, spelen, levendig, jong, enthousiast, levenslust, familie, omgang, vrienden, feest, plezier, reizen, avontuur.

Natuurlijke materialen

Ik heb de Ibiza interieurstijl toegepast, met een beetje bohemian. Om een gezellige, rustgevende en liefdevolle (strand) woning te creëren. Ik vind het belangrijk dat je kan zien dat er in het huis geleefd wordt en gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Voor natuurlijke materialen heb ik gekozen, omdat dit een rustgevende, zachte uitstraling geeft.

Tess Guinery

Het concept is bedacht door een tekening van Tess Guinery. Ik kreeg super veel inspiratie door de tekening, het laat de warme tinten zien die ik wilde gebruiken in het interieurontwerp. Ook geeft de tekening een zomers gevoel weer.

Contact opnemen

Wil je ook iets op maat laten maken of stofferen? Laat dan een bericht achter. En bij de interieurontwerpen Als je mijn hulp of tips nodig hebt, dan help ik je graag! Laat dan een bericht achter en dan ga ik je vol met passie en creativiteit helpen met je interieur.

    Menu